Kuantan Wedding Photographer|Kuantan Pahang Photographer
Wedding Photographer Kuantan,Kuantan Photographer,Jurufoto Pahang,Wedding Kuantan Pahang
By: sheikh hafez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Feb-2009 16:46 Email | Share | | Bookmark
wedding yg di shoot oleh SHEIKH HAFEZ

maaf kepada semua,bukan sy xnk upload pix2 ni tp diatas sbb2 kesibukkan utk menjalankan tugas2 yg di beri oleh BOSS(en.Shasma Nizam),so sekarang ni la masenye...kite enjoyyy....

wedding kak ngah(yan) & edy


majlis khatam Quran.


debaran memuncak ni..


ok x awek ni??



secocok n sama padan..


sheikh hafez
thephotographer
012-954 5081


Sunday, 22-Feb-2009 19:54 Email | Share | | Bookmark
wedding Awang Dato Adnan & Jamiliah Lee

sorry la dh lame x update,al-maklum la bz kan hehehe..1st aku nk letak pic ni.ni adalah wedding anak teruna MENTERI BESAR PAHANG yg di langsungkan di DEWAN JUBLI PERAK...



make up time..


AWANG DATO ADNAN


Restu dr seorang bapa(YB DATO ADNAN)


Awang & Jamaliah Lee


yeah ROCK beb..



cukup dulu mlm ni..nnt akan ku akan upload lg..HARAP BERSABAR...


sheikh hafez
thephotographer
012-954 5081


Friday, 28-Nov-2008 08:14 Email | Share | | Bookmark
31-2 NOV 08 familyday PETRONAS (CPOC) at AWANA KIJAL TERENGGANU.

HALO!!!!! sheikh hafez here..1st aku nk berterima kasih kat shas n all crew2 thephotographer coz dpt kite bekerje same kat event ni..emran malek,sarahana,azrul sham,sani foto kristal n kay korang mmg best...




ini la sebhgian ahli2 keluarga PETRONAS (CPOC),diorang ni mmg btol2 sporting n havoc n 1 lg diorg ni mmg gile camera.korang mmg best...THANK to all of u..



ini la muke2 kami yg sempat bg pose yg agak cute hehehe..sarahana,emran malek,azrul sham,sani fotokristal,kay n special skali ZAHIE..


sempat gak brgambar wit sazzy falak n suaminye..


ini la kami thephotographar yg beraksi,aku yg pkai hat,emran malek,azrul sham,sarahana..


tq azrul sham coz jd model sementara aku,amat macho skali beliau.hehehe



ps:ni je yg sempat aku edit tggu ade lg pasni..


sheikh hafez
thephotographer (CA0128707-H)
012-954 5081


[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net