Kuantan Wedding Photographer|Kuantan Pahang Photographer
Wedding Photographer Kuantan,Kuantan Photographer,Jurufoto Pahang,Wedding Kuantan Pahang
By: sheikh hafez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Feb-2009 16:04 Email | Share | | Bookmark
New Year Wedding 2009

PUTERI & DR.MUNZIR
job ni aku ikot boss KL aku(azrul sham),make up di BUKIT ISTANA(umah Puteri) dan majlis persandingan di Dewan Jubli Perak..Terima Kaseh bebanyak pd kedua2 belah family pengantin coz you all mmg sporting yg amat..TQ







sungguh anggun..


ucapan keramat dr seorang bapa..


TQ bonda n daddy(parent Puteri) coz mmg sporting..



nice purple..




segak+anggun+secocok=PUTERI & DR.MUNZIR.


sheikh hafez
thephotographer
smohd_hafez@yahoo.com
+6012 9545 081


Monday, 23-Feb-2009 18:21 Email | Share | | Bookmark
Fashion Show

ini adalah buat pertama kalinye aku shoot fashion show,aku pegi plak ngan emran malek.Mulenye agak goyang jgk la tgk photographer2 yg ade kat situ,tp jgan down diorg pn org jgk same mcm aku,mane la tau diorg pn goyang tgk aku hehehe..tp mmg best tgk super model yg boleh tahan cun die,x caye anda tgk sendiri OK!





ini adalah sikit sebanyak pix yg dpt aku share...ok


sheikh hafez
thephotographer
012-954 5081


Monday, 23-Feb-2009 18:03 Email | Share | | Bookmark
NEXT AKU KE KOTA BAHARU

Wedding Salwani & Najib



1st time shoot kat stesen keretaapi ni..



aku akan upload lagi..tungguuuu...


sheikh hafez
thephotographer
012-954 5081


Monday, 23-Feb-2009 17:42 Email | Share | | Bookmark
Pertunanagan Diela

sorry sy lambat upload pix ni..







nak nikah jgn lupe hire kami eak..


sheikh hafez
thephotographer
012-954 5081


Monday, 23-Feb-2009 17:12 Email | Share | | Bookmark
NEXT

wedding Epy & Fida.
diorang ni mmg sporting abis





dah settle bab nikah..



momment mcm ni penting jgk..




sheikh hafez
thephotographer
012-954 5081


[<<  <  1  2  [3]  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net