Kuantan Wedding Photographer|Kuantan Pahang Photographer
Wedding Photographer Kuantan,Kuantan Photographer,Jurufoto Pahang,Wedding Kuantan Pahang
By: sheikh hafez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Jul-2009 13:00 Email | Share | | Bookmark
Engagement of Wan Aman & Diela 070709

Kawan aku sorang lagi dh tunang..layannnnn....














Tahniah Wan Aman......

Sheikh Hafez
thephotographer(CA0128707-H)
+6012 9545 081
smohd_hafez@yahoo.com
Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia



Thursday, 9-Jul-2009 09:20 Email | Share | | Bookmark
Farihan & Hazim (Kota Bharu,Kelantan)

Jom layan dh lame x upload..layan....







Tahniah Farihan & Hazim

Sheikh Hafez
thephotographer(CA0128707-H)
+6012 9545 081
smohd_hafez@yahoo.com
Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia


Thursday, 14-May-2009 07:20 Email | Share | | Bookmark
coming soon

dh lame rase x upload..bz sgt..jom layan...

Laili & Jo


Rosdayawatie & Azrul


Rosie & Azmi


tungguu...

Talian tempahan sentiasa di buka untuk anda!!

sheikh hafez
thePHOTOGRAPHER - CA0128707H
+6012 9545 081
smohd_hafez@yahoo.com


Sunday, 10-May-2009 06:52 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI IBU

thephotographer nak ucapkan SELAMAT HARI IBU pada semua wanita2 di Malaysia yg bergelar IBU,terutama sekali kat PUAN NOOR AINI ISMAIL (mak aku),ibu kpd 5 org ank n 2 org cucu.IBU ini la yg mengandungkan aku 9bulan 10 ari n mnjage aku smpai aku besar panjang mcm ni,byk bg dorongan,tunjok ajar kat aku (tp aku degil)al maklum la anak lelaki tunggal die..Dan jg xputus2 bg smangat kat aku bile aku nk p shoot..MAK abang syg MAK mwah mwah..


ini lah orang yg byk bg aku spport n semangat,lagi 1 mak aku ni kuat membebel tp aku terima je sbb tanpa die aku xde skang ni..

tanpa mak sape la kami..we LOVE u MAK..

sayangi la IBU anda...


Tuesday, 10-Mar-2009 17:02 Email | Share | | Bookmark
:Baha & Fara:

Selamat bertunang kat kawan aku 2 org ni.Ini sedikit sebyk pic majlis pertunangan mereka yg aku nk kongsi..And aku harap korang nikah cepat2 klau boleh tahun ni jugak..hahaha.. SEMOGA BERBAHAGIA beb...







utk korang ber2 ni kawen la cpat2,tp jg lupe hire aku..


ni muke2 crew yg jayakan majlis ni aku yg ujong skali(baju biru)

TERIMA KASEH

sheikh hafez
thephotographer
+6012 9545 081


[<<  <  1  [2]  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net